Po končani izdelavi spletne strani oz. trgovine se pravo delo šele začne. Kvalitetna stran oziroma trgovina sama po sebi še ne jamčita dobre prodaje, brez kvalitetnega marketinga in prisotnosti na socialnih medijih, namreč še ob tako kvalitetni spletni strani praktično ne obstajate. V nekoliko prenesenem pomenu je to tako, kot da bi imeli najboljšo fizično trgovino z določenimi izdelki, a je zaradi lokacije nihče ne bi našel.

ZATO VAM PONUJAMO TUDI NASLEDNJE STORITVE


GRAFIČNO OBLIKOVANJE
GRAFIČNO OBLIKOVANJE
Za Vas lahko oblikujemo različne vrste grafičnega materiala, od celostnih grafičnih podobo, do vizitk, logotipov, različnih tiskovin, marketinškega materiala,... V kolikor želite lahko izdelano grafično vsebino po izdelavi v sodelovanju z našim partnerjem tudi natisnemo in dostavimo na vaš naslov.
UPRAVLJANJE S SOCIALNIMI MEDIJI
UPRAVLJANJE S SOCIALNIMI MEDIJI
Za naročnika lahko upravljamo z Socialnimi mediji (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter) in skrbimo da se vaše podjetje, produkt, oz. blagovna znamka v socialnih omrežjih pojavlja na profesionalen način in preko omenjenih omrežij na takšen način tudi komunicira z že obstoječimi ter potenicalnimi strankami.
SPLETNI MARKETING
SPLETNI MARKETING
Za naročnike izvajamo analize trgov, pripravo oglaševalskih planov, ter izvajamo Google Adwords in Facebook Ads oglaševalske kampanje.
VZDRŽEVANJE IN UPRAVLJANJE SPLETNIH MEST
VZDRŽEVANJE IN UPRAVLJANJE SPLETNIH MEST
V kolikor ima vaše podjetje že obstoječo spletno mesto, lahko poskrbimo za vzdrževanje, posodabljanje in nadgradnje takšnih spletnih mest. Po želji lahk z spletnimi mesti tudi upravljamo (dodajanje vsebine, spreminanje layoutov,..)
Dolgoročni partnerji z katerimi skupaj dosegamo uspehe

SPOZNAJTE NAŠE PARTNERJE